Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Gerard Quintana

MÚSIC, ESCRIPTOR I APRENENT COMPULSIU

Introduction

Potser alguns em coneixeu pel que canto, d'altres pel que escric, i alguns pocs pel que miro. He publicat prop de 30 discs amb Sopa de Cabra, en solitari o acompanyat, per exemple de Jordi Batiste amb "Els Miralls de Dylan" o amb Xarim Aresté ("Tothom ho Sap"). Estic escrivint la meva segona novel·la i tinc un parell de llibres més en construcció. Tinc un projecte fotogràfic que em té abduït i un altre de cinematogràfic que em té hipnotitzat. No en tinc mai prou, ho sé.

Vaig estudiar periodisme quan encara em creia que no es podia anar pel món sense un títol acadèmic. Vaig estudiar interpretació a l'Institut del Teatre, quan creia que només em podia guiar pel que sentia. M'he endinsat en el món de la fotografia quan he cregut que és més important el que mires que el que veus. Tantes vegades m'havien dit "tastaolletes" quan era un nen, que m'ho vaig acabar creient.  Sempre m'he enfocat cap al que no sé, en comptes d'aurar-me a gaudir del que sé. És per això que sóc aquí. Per treballar amb tota la llibertat que de vegades no pots trobar fora d'un espai com L'Aixeta. Allà a fora cal que tot estigui compartimentat i etiquetat, ben encapsulat. Necessito compartir aquesta recerca de la llibertat creativa, ara més que mai. Per això sóc aquí.

Quan arribes a un nou lloc i has de plantar-hi la nova vida, generalment no tries un lloc erm, sinó humit i fèrtil. I si hi passa un riu a la vora, encara millor, Així és més senzill regar i fertilitzar l'espai de forma natural mentre un bon sol ens eixuga i ens fa créixer. He triat L'Aixeta per què m'ofereix tot això. I perquè la seva aigua corri i no s'estanqui. T'hi subscrius?

Posts

Sorry, we couldn't load the results.