Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Gerard Quintana

MÚSIC, ESCRIPTOR I APRENENT COMPULSIU

Biografia

Endavant. Aquest és un espai de creació i de trobada. El seu nom és "La Figuera", un lloc en el qual la llibertat és la premissa, i l'esperit col·laboratiu és la proposta. Som molt més del que podem expressar en els titulars de la indústria i dels mitjans. Només entre totes i tots podem superar els límits i els condicionaments de les inèrcies, per dibuixar un paisatge de transparències en el que ens puguem mirar en el nostre procés de transformació col·lectiu i individual constant. En aquest moment de revolució global necessitem una renovada actitud cultural transformadora i punyent, també des de la subtilitat i l'empatia. Amb el vostre ajut podrem fer comunitat a través de les creacions i de les col·laboracions que vull compartir amb vosaltres, amb un ventall que passa per la fotografia, la música, la literatura, la il·lustració, la pintura, l'audiovisual, la dansa... Només serà possible amb la vostra confiança i fidelitat. Confiança per construir junts, i fidelitat per arribar satisfets al cap del camí. 

Poder compartir els treballs que entre totes i tots puguem editar, serà un regal i un motor que no oblidaré mai. La vostra decisió marcarà el grau de la nostra relació. Aviat afegiré un nou nivell en el qual es podrà col·laborar i donar suport a algun projecte concret. La porta està oberta. Benvinguts a La Figuera. I gràcies per la vostra generositat. Cuidaré la nostra relació tant com pugui perquè l'arbre creixi sa i fèrtil.

Ja sé que això havia de ser una biografia però no m'agrada parlar del que he sigut sinó del que sóc o del que vull ser. Vaig néixer a Girona, al Barri Vell quan encara era vell, però no hi puc tornar a néixer. Per tant és millor que no us expliqui el que ja no pot tornar a ser, i dediqui el temps a compartir el que podem ser. Us agraeixo per endavant el vostre mecenatge.  Ja sabeu que  només us heu de subscriure per formar part d'aquesta aventura. 

Estadístiques generals

  • 22
    Publicacions
  • 49
    seguidors