Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Gerard Quintana

MÚSIC, ESCRIPTOR I APRENENT COMPULSIU

Gràcies per arribar fins aquí. Si vas més enllà d'aquesta lectura i et subscrius a algun dels nivells que et proposo, passaràs a formar part de la comunitat que podem construir al voltant de l'imatge d'aquest arbre tan mediterrani i inspirador que ens dóna algun dels meus fruits preferits. Sigui quina sigui la vostra aportació mantindré un contacte constant amb vosaltres a través de l'Aixeta. En funció de la vostra tria la nostra relació anirà més enllà, fins al punt que proposo en el darrer nivell de subscripció, en el que podem acabar vivint una experiència en forma de viatge a algun lloc que us proposaré en el seu moment, tot i que aquest nivell de moment està inactiu a l'espera d'un horitzó clar en el tema dels deplaçaments a causa de les mesures de seguretat sanitària que ens ha portat la Covid. Aquest és un projecte tan ambiciós com vosaltres volgueu. Jo hi posaré tot de la meva part. Es tracta de viure i compartir la mirada, No sé fer-ho d'una altra manera. Deixem-nos sorprendre per les formes que això pot prendre. Tinc moltes idees de les que us vull fer partíceps. En un futur proper, si tot va bé, també tindreu la possibilitat de fer possible un projecte concret. En format virtual, físic, en algunes trobades puntuals. Mirarem d'aprofitar totes les possibilitats tècniques. Gràcies per obrir aquesta aixeta.
FULLES
Em doneu la vida! Sou les fulles que m'ajudeu a respirar i a recollir la llum que m'alimenta. El vostre compromís em commou. Miraré de nodrir-vos jo també, i compartir amb vosaltres allò que em dóna impuls i em fa créixer. Coneixereu els meus projectes i els avençaments dels meus continguts al mateix temps que l'univers. Sou tan importants com la resta de parts del meu cos. Les petites coses valen tant o més que les grans. Tot i ser una figuera us he de dir que prefereixo les fulles perennes que les caduques. Així puc donar fruits sempre i deixar que els sentiu créixer abans que ningú.
3,00 € mensuals
FLORS
Aquí em doneu plaer. Sou la meva part més sensual i feu possible el més ric de mi. Tampoc tindré secrets per vosaltres. A més, us mostraré els meus continguts complets en format digital (MP3, PDF, VIDEOS). Ens coneixerem millor per dintre i per fora. El compromís és mutu, d’altra manera la nostra relació seria només una simulació, i això seria el contrari del que desitjo. El plaer no és plaer si no flueix en dues direccions. Una abraçada també necessita una altra abraçada per fer-se possible.
És màgic saber que sou a l’altre costat esperant-la.
6,00 € mensuals
FRUITS
Això és una festa pels sentits! És el que havia estat esperant tant temps. Podeu rebre, a més, algun dels resultats físics del procés que fa la vida. Un mínim de dos i un màxim de quatre, si sou partíceps del procés anual. Podreu tastar, olorar, tocar i quedar-vos amb els dits enganxifosos, i tenir a casa vostra alguns d'aquests fruits que no existirien sense la relació que heu triat tenir amb mi. Em feu molt feliç. La vostra confiança és impressionant. I no em quedaré curt per correspondre. Deliciós!!
9,00 € mensuals
BRANQUES
Sou la força que em fa ballar. Els vostres braços m’ajuden a extendre el meu cos en totes direccions. Sabeu que sóc prou inquiet com per no cabre en un sol test, de la mateixa manera que el riu no hi cab dins d’una ampolla. A La Figuera li passa el mateix. Sóc jo, en forma d’arbre. Més enllà dels gèneres, dels orígens i dels estils, més enllà del format i del llenguatge, hi ha un fet comú: la creativitat. Una branca té més d’un fruit. Potser fins i tot podreu triar quins voleu que us arribin a casa. Com a mínim 4 vegadas a l'any i com a màsim cinc. Això serà possible mentre ens mantinguem junts seguint la mateixa coreografia al menys durant els propers 365 dies  Ballem junts? El vent que ens gronxa és el mateix.12,00 € mensuals
ARRELS
Sou la base del meu tronc. Us endinseu en la terra per donar-me el que ella em pot oferir. No cal que se us vegi per entendre-ho. Podeu ser invisibles però no ens enganyem, ens haurem de veure tot i que la nostra relació serà secreta. Anirem fins al nucli del meu cau, i us mostraré el que s'amaga a la vista. Aquesta vegada sereu vosaltres qui haureu de venir a casa com a mínim un cop l'any. I quan sigui a la carretera tindreu un lloc privilegiat ben a prop meu. El nom de VIP no m'ha agradat mai, té nom de bestiola de laboratori. Prefereixo dir-ne amiga o amic. Tot i que ja sabeu que una amistat depèn de la voluntat de les dues parts. Us cuidaré i espero que em cuideu. Un per un en la distància, tots plegats en la proximitat. Farem "La Figuera" més gran i més noble. I així serà més fàcil que la gent vulgui venir a seure a la nostra falda, ja busqui ombra o busqui llum.
15,00 € mensuals
NIUS
Diuen que ningú és imprescindible. Però vosaltres aquí, sí que ho sou. Sense la vostra companyia només seria un arbre solitari i silenciós. Aquí farem comunitat, i ho farem de forma que tingueu l'oportunitat d'expressar-vos i de crear conjuntament amb mi. Aprendrem els uns dels altres i deixarem testimoni de la nostra relació creativa. Us imagineu que poguéssiu fer possibles els somnis només pel fet de compartir-los. Des dels nius les vistes són privilegiades. Aquí sempre tindreu un lloc. Això sí, haurem de trobar-nos, de celebrar-ho i compartir-ho al voltant d'una taula. Encara no us conec i ja tinc ganes de col·laborar amb vosaltres, i d'explicar-vos el que he après pel camí. Aquí haurem de ser més que amics, caldrà que siguem cómplices. Aquest nivell està limitat a la quantitat de gent que pugui atendre. En principi aquest nivell no admet més de 33 participants. Aquest nivell també està obert a la possibilitat de treball en xarxa entre els participants. Els formats resultants estran condicionats pel límit de l'aportació. La Figuera assegura un dossier complet per a cadascun dels que decideixi ocupar un dels nius.
27,00 € mensuals
OCELLS
Aquesta categoria encara no està activa. És de fronteres enfora i ara mateix estan tancades i no sabem quan s'obriran. Quan sigui possible, no admetrà més de 12 suscriptors i serà necessari un compromís de permanència anual. 

Els ocells volen i marxen del seu niu per tornar més endavant, en una mena de cicle natural que voldria respectar, com fa la vida. El que proposo en aquest nivell és un viatge anual. Cada any pot ser en un lloc diferent. Podem parlar-ne i puc escoltar atent els vostres suggeriments com qui escolta el cant dels ocells de bon matí i aprèn la seva melodia. Tinc ja un seguit d'idees i hi ha un munt d'amics que ens esperen. Aquí i allà. Serà meravellós fer el camí amb vosaltres. Fins i tot podem ajudar als que no ho demanen però ho necessiten. I sempre tindrem la figuera per tornar al niu i a gaudir de les figues, del balanceig de les seves branques, del soroll del vent a les seves fulles, i de llegir el que el temps i les meves mans deixen escrit a la seva escorça. Quin viatge!!!
120,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual